Choose language: English
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 

Bine ati venit!

GeoEcoMar este institut de cercetare-dezvoltare, de interes national, in domeniul geologiei, geofizicii si geoecologiei cu accent pe mediile acvatice, marine, deltaice si fluviale.

INCD GeoEcoMar reprezinta un pol de excelenta in cercetarea domeniului marin, functionand ca centru european si national pentru studii asupra macrosistemelor de tip mare-delta-fluviu. Infrastructura de cercetare moderna, bazata in special pe nave de cercetare, permite abordarea de studii complexe, cu caracter multidisiplinar, atat in cadrul programelor nationale cat si internationale.

INCD GeoEcoMar este partener in numeroase proiecte din cadrul Programele Cadru Europene 6 si 7, inclusiv in cadrul a numeroase cooperari bilaterale cu Franta, Germania, Olanda sau Elvetia.

Noutati

  • 28/03/2016 - Concurs de ocupare posturi - REZULTATE

   Rezultatele examenului de ocupare a posturilor de Asistent cercetare - specializările geofizica și sedimentologie. Candidatii a căror nota finală este egală sau mai mare de 8.0 sunt invitați pentru interviu marți, 29 martie 2016, la ora 11:00 la sediul institutului, în sala de ședințe (etajul 3).  Rezultate

  • 14/03/2016 - Anunț | Concurs de ocupare posturi

   INCD GEOECOMAR, cu sediul în Bucuresti, str. Dimitrie Onciul, nr. 23-25, sector 2,  organizează concurs  pentru ocuparea a 3 posturi - sucursala București și 3 posturi - Sucursala Constanța:  Comunicat complet

  • 27 ianuarie 2016 - La Bruxelles s-a decis: Proiectul DANUBIUS-RI, coordonat de România, intră pe lista viitoarelor mari proiecte pan-europene de infrastructuri de cercetare.

   Proiectul DANUBIUS-Research Infrastructure (RI) este propunerea de infrastructură pan-europeană distribuită, care va sprijini cercetarea interdisciplinară a sistemelor fluviu-mare.
   Pentru mai multe detalii:  Comunicat complet

  • 27 ianuarie 2016 - Catedra UNESCO de Geodinamică din cadrul Institutului de Geodinamică al Academiei Române, în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie și Geoecologie Marină (GeoEcoMar) vă invită joi, 28 ianuarie, la o întâlnire din ciclul PLANETA PĂMÂNT – PLANETA VIE

   Tema conferinței susținute de dr. inginer Florin Munteanu este ” Direcții noi de abordare în cercetarea științifică din perspectiva paradigmei complexității”
   Pentru mai multe detalii:  Comunicat complet

 • Arhiva

 


Publicatii

New! Geo-Eco-Marina No.21 / 2015