Acest site nu mai este actualizat. Pentru a deschide site-ul nou urmăriți linkul de mai jos.
This site is no longer updated. To open the new site please click here: geoecomar.ro
Choose language: English
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina
 

Evenimente - Arhiva 2010

 

Calendar manifestari stiintifice organizate de INCD GeoEcoMar



  • 15.10.2010 - În perioada 16 – 23 octombrie 2010, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - Geoecomar va participa la Denver (SUA), la Expoziţia Internaţională organizată de Societatea Geofizicienilor Exploratori (SEG).
    Pentru mai multe detalii cititi comunicatul de presa.

  • 07.10.2010 - INCD GeoEcoMar vă invită în perioada 10-16 octombrie 2010 la activităţile care se vor desfăşura în cadrul Săptămânii Geologiei la sediul institutului din str. Dimitrie Onciul, nr.23-25. INCD GeoEcoMar are plăcerea de-a se alătura în acest an zecilor de instituţii din lumea întreagă care depun eforturi de popularizare a Ştiinţelor Pământului şi de sensibilizare a opiniei publice în ceea ce priveşte fragilitatea planetei noastre.
    Pentru mai multe detalii cititi comunicatul de presa.

  • 30.09.2010 - INCD GeoEcoMar organizează, în perioada 21-22 octombrie 2010, la Bucureşti, cel de-al treilea Forum Pan-European şi cel de-al doilea Workshop Transnaţional din cadrul proiectului "Managementul Porturilor din Coridorul Transfrontalier – ECOPORT 8", proiect cofinanţat din fonduri europene.
    Pentru mai multe detalii cititi comunicatul de presa.
    - Basic Information

  • 15.09.2010 - INCD GeoEcoMar organizează în perioada 22-23 septembrie 2010, la Hotel Armonia din Bucureşti, workshopul exploratoriu "Centrul Internaţional pentru Studii Avansate Dunăre – Delta Dunării – Marea Neagră – sinergii româneşti şi internaţionale", eveniment din cadrul conferinţei "Diaspora în Cercetarea Ştiinţifică şi Învăţământul Superior din România".
    Pentru mai multe detalii cititi comunicatul de presa.
    - Programul workshopului

 

Alte manifestari stiintifice de interes



  • 15.09.2010 - INCD GeoEcoMar va participa vineri, 24 septembrie 2010, între orele 14.00-20.30, în Parcul Copiilor, la cea de-a şasea ediţie a evenimentului de popularizare a ştiinţei "Noaptea Cercetătorilor".
    Pentru mai multe detalii cititi comunicatul de presa.

  • 24.03.2010 - INCD GeoEcoMar va participa la cea de-a doua editie a workshopului international "Promovarea captarii si stocarii CO2 in Romania” - Joi, 25 Martie, Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului

    La eveniment vor participa specialisti de renume mondial in domeniul schimbarilor climatice, care vor supune dezbaterii toate aspectele legate de pregatirea si implementarea primului proiect demonstrativ de captare si stocare a dioxidului de carbon din Romania.

    “Captarea si stocarea CO2 constituie o noua cale de reducere a emisiilor de gaze cu origine antropica in atmosfera. Stocarea pe termen lung a CO2 in structuri geologice subterane reprezinta o modalitate promiţatoare pentru incetinirea acumularii acestor gaze in atmosfera. Totodata, stocarea geologica a dioxidului de carbon mai inseamna si utilizarea responsabila a combustibililor fosili, reintroducerea carbonului in pamant si castigarea timpului necesar pentru dezvoltarea unor noi surse energetice, care sa nu afecteze clima terestra”, afirma dr. Constantin Sava, seful Laboratorului de Metode Geofizice pentru Structura Adanca, din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina - GeoEcoMar.

    Evenimentul este organizat de Asociaţia Club CO2, Platforma Tehnologica Europeana pentru centrale pe combustibili fosili cu zero Emisii – ZEP, Reţeaua Europeana CO2 GeoNet si organizaţia non-guvernamentala Bellona Europa, in colaborare cu Institutul de Studii si Proiectari Energetice si Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina - GeoEcoMar, sub coordonarea Grupului de Presa Reporter.

    Relaţii suplimentare:
    Dr. Constantin Sava
    GeoEcoMar - S ef Laborator Metode Geofizice pentru Structura Adanca
    Telefon: 021.209.49.85

Alte anunturi:

  • 26.02.2010 - INCD GeoEcoMar scoate la concurs urmatoarele posturi:
    1 post de Cercetator Stiintific cu specializare in chimie analitica/analiza instrumentala;
    Concursul va avea loc in data de 10.03.2010 la Sucursala Constanta.
    Relatii suplimentare la Biroul Resurse Umane:
    Tel.: (021) 252.55.12, int. 234 sau Tel.: (0241) 510.115 - Dl. Dan Secrieru.
    Conditii: minim 2 ani experienta in specialitate, in cercetare-dezvoltare sau invatamant superior sau minim 4 ani in alte activitati; cunostinte teoretice si eventual practice in cromatografie de gaze.

  • 1.10.2009 - INCD GeoEcoMar scoate la concurs urmatoarele posturi:

    Pentru Bucuresti:

    • 1 post Cercetator Stiintific II (specializare modelare matematica in hidrogeologie) - Compartimentul Studii si Management Zona Costiera
    • 1 post Asistent Cercetare (geofizica) - Laboratorul de Seismoacustica
    • 1 post Asistent Cercetare (geofizica) - Laboratorul de Metode Geofizice de Investigare Adanca
    • 1 post Asistent Cercetare (geologie - sedimentologie) - Laboratorul de Geologie si Sedimentologie Marina

    Pentru sucursala Constanta:

    • 1 post Cercetator Stiintific (specializare chimie sau fizica, cu experienta in cromatografie de gaze) - Laboratorul de Analize Geochimice, Geoecologice si Sedimentologice

      Concursul va avea loc la data de 06.11.2009, ora 10.30, la sediul central al institutului, din Bucuresti.
      Adresa si directiile catre adresa sediului le gasiti in pagina de Contact.

      Conditiile de participare la concurs, etapele concursului si criteriile de evaluare a acestora, lista documentelor solicitate candidatilor si termenul limita de depunere a dosarelor, inclusiv relatii suplimentare se vor afisa la sediul institutului sau pot fi obtinute de la Biroul de Resurse Umane, Parter, camera 22, Tel. 021 - 252.55.12, int. 234.

      Candidatii la concurs vor sustine si un test de limba straina (ex. engleza, franceza).
      [09.11.2009] Rezultatele concursului pentru asistent cercetator stiintific (ASC):

 

 

Pentru toate anunturile va rugam sa intrati aici: 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018